Kom je er niet uit?
 

    Contact gegevens
    Lotte Franken
    lotte@dekaasboetiek.com


    De Kaasboetiek
    Watermolen 31
    4751 VK Oud Gastel

    2023 Ontdekkingsbox

    2023 Ontdekkingsbox

    Welke kazen die we in 2023 in het assortiment opnamen waren dusdanig goed dat we deze in de laatste kaasbox van het jaar stopte?

    Inhoud Box:

    * 1/2 robiola del trio – Geweldige kaas van familie Adorno uit Roccaverano. in gelijke gedeeltes gemaakt van schapen-, koeien- en schapenmelk. rulle kern maar romig onder de korst.

    * ± 150 gram Sogno – een “droom” van een kaas. Een stijl salva cremasco kaas gerijpt in bosaardbeitjes. Geen zoete kaas maar half harde kaas met een waanzinnig karakter en diepgang.

    * ± 150 gram Michel – gemaakt van zowel geiten- als koeienmelk. Een type bergkaas die minimaal 18 maanden gerijpt is. Intens van smaak, kruidig en zeer aromatisch en complex.

    * ± 150 gram 7 nani – Het productieproces is gedeeltelijk geheim, maar niettemin heeft het een intens aroma van Porcini en truffel.

    * ± 150 gram 1924 – Deze kaas is de uitdrukking van een uitzonderlijk terroir: “Le Grand Massif Central”, waar de “koeien in het noorden” (Bleu d’Auvergne) en “schapen in het zuiden” (Roquefort) grazen.

    Dranksuggestie: 1921 Cuvee van Moutardier – De champagne ontdekking van Joost! Rijke smaken, lange afdronk en aangename zachte bubbel. Champagne & kaas, Jazeker wel.



     

    ZOMERSLUITING

     

    Beste kaasliefhebbers,

    Wij zijn van 1 juli t/m 31 augustus tijdelijk gesloten met De Kaasboetiek i.v.m. vakanties.

    Vanaf september kunt u weer terecht op onze webshop om kaas te bestellen.

    Graag tot dan en een hele fijne zomer toegewenst!

    XOXO Joost en Lotte