Kom je er niet uit?
 

  Contact gegevens
  Lotte Franken
  lotte@dekaasboetiek.com


  De Kaasboetiek
  Watermolen 31
  4751 VK Oud Gastel

  Complete Kaasboxen

  Wit
  Laat je je graag verrassen en wil je een complete box met kazen, brood, garnituur en een woordje uitleg over de kazen in je box. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel hier.

   

  Sommelier

  Een maandelijks wisselende sommelier aan bod die zijn favoriete drank & kaas beleving met ons deelt. Dit kan een bekende sommelier uit een bevriend restaurants zijn, een importeur van drank of misschien zelfs de maker van de drank!

  Lottes Keuze

  Hieronder vindt je mijn favoriet van het moment, ik ga graag met de seizoenen mee. Dit geldt voor kaas maar ook voor de dranken die wij bij de kazen serveren. In de winter mag het wat kruidiger en tijdens de zomer juist wat frisser.

  Wijnen

  Geef de echte kaasliefhebber, of gewoon jezelf, een origineel cadeau. Laat je verleiden door onderstaande items. Indien gewenst doen we er een persoonlijke kaart bij.

  Bestellen bij De Kaasboetiek

  Leveringen doen wij via gespecialiseerde koeltransporteurs, met speciale koelverpakking of met onze eigen gekoelde kaasbusjes.

  – Voor leveringen vragen wij bezorgkosten van €9,95

  – De bestelling kan elke vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 09.00 – 13.00 gratis worden afgehaald bij onze kantoren (Watermolen 31, Oud-Gastel)

  – Gekoelde leveringen zijn mogelijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

  – Levering mogelijk door heel Nederland en Noordelijk België

  – Besteld voor 11.00 uur is de volgende dag in huis.

  Ik heb nog een vraag!